PREMI IUSTITIA A L’EXCM. SR. EUGENI GAY MONTALVO

El passat dimarts dia 9 de maig al Pati de Columnes de l ’Il·ltre. Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, l’ACADÈMIA DE JURISPRUDÈNCIA I LEGISLACIÓ DE CATALUNYA va celebrar conjuntament amb la Real Academia de Jurisprudencia y Legislación de Madrid i amb Silva e Sousa & Asociados l’acte solemne de lliurament del PREMIO IUSTITIA a l’Excm. Sr. Eugeni GAY MONTALVO. En aquesta ocasió, es va comptar amb la presència d’innumerables personalitats del món polític i jurídic nacionals i internacionals com els presidents del CICAC i CGAE.

Els Acadèmics que hi van assistir van ser la Sra. Alegret i els senyors Campo, Córdoba, Cumella, Egea, Follía, Luna, Martínez-Sistach, Jou, Pintó, Puig Ferriol, Rebés, Tarragona, Tusquets i Vendrell.

En primer terme el president va donar la benvinguda als membres de la taula presidencial entre els quals hi era el Consol General de Portugal a Barcelona, l’Excm. Sr. Luis Marti Mingarro qui va ser jurat del premi, el Sr. José Antonio Silva Sousa i l’Excm. ex degà Julio de Castro Caldas i resta d’assistents.

Al llarg de l’acte van intervenir els membres de la taula presidencial, destacant les paraules de l’Excm. Sr. Julio de Castro Caldas i l’emotiva laudatio de l’Excm. Sr. Luis Marti Mingarro després de la qual, es va procedir al lliurament del premi a l’Excm. Sr. Eugeni Gay qui va fer un magnífic discurs d’agraïment.

Finalment, el president Il·lm. Sr. Jou i Mirabent va clausurar l’acte.

Barcelona, maig de 2018

ANTERIOR NOTICIA SIGUIENTE NOTICIA
Últimas noticias