BENVINGUTS A LA WEB DE L’ACADÈMIA DE JURISPRUDÈNCIA I LEGISLACIÓ DE CATALUNYA

L’Acadèmia de Jurisprudència i Legislació de Catalunya presenta en aquest lloc web algunes informacions sobre la seva història, organització, activitat així com la relació de les persones que integren l’Acadèmia i de les que les han precedides. Hi trobareu també les publicacions, discursos d’ingrés dels acadèmics, els estatuts, les dades que preveu la normativa sobre transparència i en general informació que us permetrà prendre contacte amb nosaltres.

Últimes notícies
notícies
CERCADOR DE NOTÍCIES
DESTACATS
HISTÒRIA DE L’ACADÈMIA DE JURISPRUDÈNCIA I LEGISLACIÓ DE CATALUNYA
PREMI IUSTITIA A L’EXCM. SR. EUGENI GAY MONTALVO
VII Annals de L’ACADÈMIA DE JURISPRUDÈNCIA I LEGISLACIÓ DE CATALUNYA
Últimes publicacions
PRESIDENT ACTUAL
Francesc Tusquets i Trias de Bes
  • L’advocat i professor Dr. Francesc Tusquets i Trias de Bes ha estat elegit President de l’Acadèmia de Jurisprudència i Legislació de Catalunya, en sessió celebrada el dia 15 de desembre. Substitueix en el càrrec al notari Lluís Jou i Mirabent, que va ser President des del 17 de desembre de 2016.

    Francesc Tusquets i Trias de Bes, acadèmic numerari des del 6 de novembre de 2012, data en la que va llegir el discurs d’ingrés amb el títol “Abús del dret i tutela de la minoria en les societats de capital”, havia ostentat els darrers quatre anys el càrrec de Secretari de la Junta de Govern.

    Advocat especialitzat en Dret Civil i Mercantil, professor titular de Dret Mercantil de la UB i autor de nombroses publicacions en matèria de les seves especialitats. Vocal del Tribunal Arbitral de Barcelona i director de la revista Anuario de Justicia Alternativa.

CONTACTI’NS
Acadèmia Jurisprudència i Legislació de
Catalunya
c/ Mallorca, 283 · 08037 Barcelona
Telèfon: 93 601 12 11
E-mail: academia@icab.cat